Heerlense Highland games

Op zaterdag 30 april organiseerde studentenvereniging Woord & Daad in samenwerking met Zuyd Hogeschool, Frisse Wind en verschillende ondernemers in Heerlen de Heerlense Highland Games op het Bekkerveld.

Dit is een sportevenement waarbij teams het tegen elkaar op nemen in een strijd voor het beste resultaat. Iedereen in en rond Heerlen, eigenlijk in principe heel Nederland, van 18+ mag zich in teams van 6 tot 8 personen inschrijven en meedoen.

Naast het sportevenement waren er ook foodtrucks, een bar en luchtkussens aanwezig waar iedereen gebruik van mocht maken. Initiatiefnemer Bram en zijn mede studenten wilde dan ook vooral dat het een gezellig buurtevenement werd!

Frisse Wind Highlandgames web LR 09

Naam initiatief
Heerlense Highland Games

Naam initiatiefnemer

Bram Dammiaans van studentenvereniging Woord & Daad

Buurt/wijk
Bekkerveld

Wanneer
30 april 2022 van 09.00 tot 19.00

Waarom
5 jaar geleden organiseerde de studentenvereniging tijdens hun lustrum in het klein een versie van de highlandgames. Sindsdien is het een stiekeme droom van de vereniging geweest om dit ook in het groot te organiseren. Het is dan eigenlijk ook heel bijzonder dat zij 5 jaar later én hun 90 jarig bestaan vieren én hun droom werkelijkheid maakte.

Bram: 'Wij willen dit heel graag organiseren omdat wij het een heel gaaf evenement vinden. Ook zijn wij er van overtuigd dat dit evenement mensen samen brengt en het aanbod van evenementen in Heerlen vergroot. Wij hopen ook dat wij op deze manier iets kunnen teruggeven aan de gemeente Heerlen.'

Bedrag donatie
€391,73

Links naar website / sociale media
https://www.instagram.com/heerlense_highland_games/?utm_medium=copy_link

https://ne-np.facebook.com/events/1029895937613479/