Word jij onze nieuwe stagiair(e)?

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die met een frisse en kritische blik naar onze bestaande communicatie-uitingen wil kijken.

We zijn op zoek naar iemand die onderbouwde adviezen geeft en niet bang is om deze zelfde adviezen toe te passen in de communicatie. Je draait volledig mee in de organisatie, er wordt dan ook van je verwacht dat je met het team meewerkt. Naast het werken met onze sociale mediakanalen en website denk je ook mee over eventuele nieuwe hand-outs, schrijf je mee aan persberichten, denk je na over de verschillende vormen van communicatie voor de toekomst, werk je samen met het team aan een communicatieplan voor het jongerenprogramma van Frisse Wind en werk je eigenhandig aan het ontwerpen en lanceren van een nieuwsbrief.

Aan het eind van je stage heb je kennis gemaakt met alle manieren van communiceren die Frisse Wind gebruikt. Zowel off- als online. Je hebt actief meegeholpen aan de doorontwikkeling van de website en de lancering van de nieuwsbrief. En als eindresultaat lever je een adviesrapport aan. Waarbij je kijkt naar de lopende communicatie-uitingen en inzichtelijk maakt welke verbeteringen er nodig zijn en welke potentiƫle nieuwe communicatiemogelijkheden er zijn. Zodat de communicatie de komende jaren ook kan mee groeien met Frisse Wind!

Het team werkt met veel plezier al een aantal jaar vanuit Cultuurhuis Heerlen, waar wij een klein maar fijn kantoor hebben. We werken flexibel en wisselen tussen kantoor, vergaderlocatie of thuis.

Je schriftelijke sollicitatie, bestaande uit een cv en korte introductie/motivatie kun je sturen naar sanne.stephan@frissewindheerlen.nl. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met ons via +31 (0)610339685.