VSBfonds bezocht Heerlense initiatieven!

Eind oktober bracht een delegatie van het VSBfonds en het college van B&W van Heerlen een bezoek aan Frisse Wind. Onder meer directeur Bernt Schneiders van VSBfonds, burgemeester Roel Wever en wethouder Adriane Keulen gingen met ons mee op een tour door Heerlen, waar zij kennismaakten met verschillende mooie initiatieven van Heerlenaren. Deze korte film, geproduceerd door Mockus, geeft een impressie van de bijzondere mensen en plekken die we ontmoetten. En van enkele initiatieven die ondersteund worden door Frisse Wind, een programma van Stichting Samen Heerlen dat mogelijk gemaakt wordt door de Cityboost regeling van VSBfonds.

Ben je benieuwd welke initiatieven verder door Frisseind Heerlen ondersteund worden? Kijk dan op onze website en houd onze socials in de gaten!

Heb je zelf een waardevol idee voor Heerlen? En ben je op zoek naar ondersteuning? Neem dan vooral contact met ons op! Vul dan het contactformulier in op onze website (link in bio) en dan plannen we een (online) afspraak.

Verantwoording: deze video is opgenomen vóórdat de anderhalve meter maatregel opnieuw ingevoerd werd, evenals het verzoek om geen handen meer te schudden.

Foto: Carole Meijers Fotografie
Video: Mockus