Juni 2023: Slotmanifestatie Cityboost!

In de maand juni vieren wij de afsluiting van de Cityboost. De Cityboost was de donatie van VSBfonds, waarmee Frisse Wind de afgelopen 3 jaar meer dan 130 initiatieven financieel heeft mogen ondersteunen! Maar de Frisse Wind Academie en alle ondersteuning van de scout-coaches werden mogelijk gemaakt dankzij de Cityboost van VSBfonds.

2 juni t/m 30 juni Openlucht fototentoonstelling

Carole maakte in de periode 2021-2023 foto's van verschillende initiatiefnemers en initiatieven die een donatie ontvingen van Frisse Wind. Nu aan het eind van de Cityboost (de huidige financiering van Frisse Wind), zetten wij graag samen met Carole deze initiatiefnemers is het zonnetje.

De foto's zullen door heel Heerlen verspreid te vinden zijn van 2 juni t/m 30 juni 2023. Via onze website zul je vanaf 2 juni alle locaties kunnen terug vinden.

Om dit alles te vieren, openen wij graag op 2 juni, 16.30 uur op het Maanplein de opening van deze tentoonstelling. Ben je er ook bij?


20 juni Academiesessie: 'Een blik achteruit, twee blikken vooruit'

In juni sluit Frisse Wind een periode van bijna 3 jaar af waarbij dankzij de Cityboost van VSBfonds meer dan 130 initiatieven financieel gesteund konden worden. Maar ook nieuwe kennis, ervaringen en verbindingen mogelijk maakte.

Op dinsdag 20 juni blikken wij graag samen met jullie terug op 3 jaar Frisse Wind. Maar kijken wij ook graag vooruit! Hoe ziet de toekomst voor Frisse Wind eruit? En wat kunnen wij in de komende tijd voor jou en jouw initiatief betekenen.

De sessie wordt zoals altijd begeleid door Job Zomerplaag (o.a. docent communicatie & storytelling, PhD onderzoeker Universiteit Maastricht).

Alvast schrijven? Dat kan! Inschrijven kan tot en met donderdag 15 juni via het inschrijfformulier.

26 juni: Slotmanifestatie in Cultuurhuis Heerlen

Op maandag 26 juni sluiten wij in Cultuurhuis Heerlen een periode van 3 jaar Cityboost af samen met alle initiatiefnemers. Meer informatie over deze dag volgt binnenkort.