Opening fototentoonstelling

Op vrijdag 2 juni opent Frisse Wind samen met fotografe Carole Meijers de fototentoonstelling ‘Frisse Gezichten van Heerlen’. Wij nodigen iedereen uit om dit moment samen met ons in Heerlen te vieren!

In de maand juni staat Frisse Wind stil bij een periode van 3 jaar, waarin Heerlense initiatiefnemers met een idee voor hun vereniging, straat, buurt of de stad op verschillende manieren steun hebben ontvangen van Frisse Wind.

De Heerlense fotografe Carole Meijers heeft namens Frisse Wind de afgelopen jaren veel van deze initiatiefnemers en hun initiatieven gefotografeerd. Een groot aantal van deze Heerlenaren willen wij graag met de tentoonstelling ‘Frisse Gezichten van Heerlen’ in het zonnetje zetten.

Naast deze fototentoonstelling gebeurt er nog meer rondom het vieren van 3 jaar Frisse Wind, waar we jullie graag via onze socials van op de hoogte houden. Zo vindt er op 24 juni een Groene Route plaats, waarbij al onze groene initiatieven geopend zijn zodat jij een kijkje kan gaan nemen!

‘Frisse Gezichten van Heerlen’ is trouwens geen gewone tentoonstelling! Van 2 juni t/m 28 juni vind je namelijk ruim 70 foto’s verspreid door heel Heerlen. Elke initiatiefnemer is te zien bij de plek waar hij of zij iets georganiseerd heeft. Deze foto’s zijn te vinden via een plattegrond, die je vanaf 2 juni via onze website of op de foto’s zelf kunt raadplegen door het scannen van de QR-code.

Wanneer & waar?
Vrijdag 2 juni, vanaf 17.00 uur, Maanplein 52

Ben jij er ook bij? Aanmelden kan t/m 30 mei via contact@frissewindheerlen.nl

Frisse Wind is een project van Stichting Samen Heerlen en wordt mogelijk gemaakt door de Cityboost van VSBfonds. Meer informatie over VSBfonds en Frisse Wind vind je op www.vsbfonds.nl en www.frissewindheerlen.nl