Ontmoet onze nieuwe scout-coach: Daphne de Graaf!

Afgelopen juli hebben wij afscheid genomen van scout-coach Mandy. Nu mogen we met veel plezier jullie kennis laten maken met onze nieuw scout-coach Daphne de Graaf. Zij zal vanaf 2 oktober naast Kristy Hollands aanvragen voor de donatieregeling van Frisse Wind begeleiden.

'Heerlen heeft als stad enorm veel potentie, maar wordt helaas nog té vaak onterecht in het verdomhoekje gezet. Daarom is het fantastisch dat programma’s zoals Frisse Wind Heerlenaren een extra stimulans kunnen geven om van onze stad een nog mooiere plek te maken. Als scout-coach kijk ik er enorm naar uit om samen met mijn collega’s van Frisse Wind er alles aan te doen om Heerlense initiatiefnemers te ondersteunen bij het realiseren van hun plannen. Zo kunnen we samen bouwen aan een prettige stad voor iedereen.

Naast mijn werk voor Frisse Wind ben ik graag bezig met volleybal, zingen en muziek luisteren. Ook vind ik het heerlijk om (als het zonnetje schijnt) een stuk te gaan wandelen. Zo kan ik even afschakelen en mijn gedachten op een rijtje krijgen!

Heb jij goede ideeën die kunnen bijdragen aan een fijner Heerlen? Laten we samen kijken naar wat er mogelijk is en hoe Frisse Wind jou kan ondersteunen!'

Welkom Daphne!
Heb jij een idee dat je graag met Daphne wilt bespreken? Neem dan vooral contact met haar op via het contactformulier op onze website.