Ons bestuur zoekt versterking!

Het bestuur van Stichting Samen Heerlen, de stichting achter Frisse Wind, is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden. Dit najaar zou het huidige bestuur graag twee nieuwe bestuursleden welkom heten.

Stichting Samen Heerlen is een stichting in Heerlen voor en door Heerlenaren. Met het programma Frisse Wind activeert, ondersteunt en verbindt Samen Heerlen bewoners van Heerlen door actief op zoek te gaan naar mensen en initiatieven die onze stad nog socialer en inclusiever maken. We maken ruimte voor nieuwe rolmodellen en geven hen de tools in handen om de stad en zichzelf duurzaam te ontwikkelen. De nadruk ligt op actieve betrokkenheid van bewoners, verenigingen en vrijwilligersorganisaties, de onderlinge verbinding van mensen, talentontwikkeling en het verhogen van saamhorigheid en verbinding van stadsdelen, wijken en buurten.

Samen Heerlen en Frisse Wind worden mogelijk gemaakt door VSBfonds, dat een zogenaamde Cityboostdonatie toekende ten behoeve van initiatieven van inwoners van Heerlen, de gemeente Heerlen en diverse overige partijen.

De jonge organisatie bouwt in sneltreinvaart aan het uitvoeringsprogramma, samen met een bevlogen team: professionals met verbindende kwaliteiten en een groot hart voor de stad en haar bewoners. De organisatie maakt momenteel de overgang van projectgebaseerde naar een kleine, inspirerende, vernieuwende, groeiende maar continue opererende organisatie. De stichting is gevestigd in het Cultuurhuis Heerlen.

De volgende functies staan op dit moment open:

Klik op de bovenstaande vacatures voor een specificatie van de functie.


Meer informatie en solliciteren

Voor vragen kunt u contact opnemen met Bert Bremen, penningmeester/secretaris van het stichtingsbestuur via telefoonnummer 06 – 212 44 398.

Belangstellenden kunnen hun cv en motivatie vóór 1 december 2023 mailen naar contact@frissewindheerlen.nl onder vermelding van ‘sollicitatie bestuur St. Samen Heerlen’.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website www.frissewindheerlen.nl