Nieuwe regelingen voor verenigingen en Stichtingen!

Afgelopen tijd is er een nieuwe regeling voor verenigingen en stichtingen van het Oranje fonds bijgekomen en opent MAEX de Impuls regeling voor Limburg!

Reuring in de Buurt – Oranje Fonds

In 2022 wil het Oranje Fonds écht een boost geven aan (opnieuw) kennismaken in de buurt. Want buurten doen ertoe! Het Oranje Fonds doet dit met de regeling Reuring in de buurt. Events om buurten weer in beweging krijgen kunnen hiervoor tussen 1 juni en 15 september een aanvraag indienen. Zij denken hierbij bijvoorbeeld aan wijkfestivals met activiteiten op meerdere plekken of een theaterproductie op locatie voor en door buurtbewoners.

Voor deelnemers worden twee kennisdagen georganiseerd door het Oranje Fonds, met workshops over onder meer wat wel en niet werkt bij het stimuleren van contact, de inzet van sociale media om ontmoetingen zichtbaar te maken en het betrekken van bewoners bij blijvende reuring in hun buurt. Deze kennisdagen zijn gratis en niet verplicht.

Kijk voor meer informatie op: https://www.oranjefonds.nl/geld-aanvragen/richtlijnen-en-voorwaarden/reuring-de-buurt


MAEX Impuls Limburg – 28 juni t/m 5 juli en 20 t/m 27 september

De MAEX Impuls is een financiële bijdrage voor initiatieven die hun organisatiekracht duurzaam willen versterken of professionaliseren, een onderdeel dat vaak moeilijk te financieren is.

Op 21 juni om 15:00 uur organiseren MAEX en VSBfonds een digitale MeetUp over de Impuls voor initiatieven uit Limburg. Tijdens deze meeting wordt de aanvraagprocedure toegelicht en kun je als initiatief je persoonlijke vragen stellen. Meld je aan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-maex-impuls-limburg-gelderland-ronde-1-meetup-345536277307 . Voor andere vragen kun je contact opnemen met info@maex.nl.

Kijk voor meer informatie op: https://maex.nl/#/impulsdetail/cb171759-111a-419f-8cef-06a4b6d4575d

Opzoek naar meer fondsen- en subsidieregelingen? Neem dan vooral een kijkje op ons fondsenoverzicht!