Nieuw wijkblad voor Vrieheide

Vorige week hebben wij vrijwilligers Paul (projectleider) en Senna (communicatie) van Buurtsteun Vrieheide mogen verrassen met het nieuws dat hun initiatief, een wijkblad voor Vrieheide, een donatie ontvangt vanuit Frisse Wind. ‘Dankzij jullie donatie kunnen wij het wijkblad BuurtBerichten dit jaar vier keer laten verschijnen! Dat zal zeker gewaardeerd worden door de wijkbewoners die niet zo actief zijn op social media!’.

Het buurtblad staat open voor berichten van iedereen die iets in de wijk voor- of met andere buurtbewoners doet. Dat kan zowel thuis, in buurtpunt ’t Heitje, in jongerencentrum The Move of op een eigen club locatie.

Heeft u nieuws, activiteiten, wervingstekst of proberen jullie meer deelnemers / leden te krijgen, stuur gerust een kort berichtje, liefst met een foto naar de redactie. De reactie maakt er samen met de grafisch ontwerper een leuk bericht van.

Dus heb jij leuk en/of interessant nieuws voor Vrieheide, neem contact op met buurtsteunvrieheide@gmail.com .

Ben je geïnspireerd door Paul en Senna en/of heb jij zelf nog een goed idee voor Heerlen? Laat het ons weten!

#wijkblad #opdehoogteblijven #watspeelterindewijk #deeljouwnieuws #buurtsteun #watisjouwidee? #samen#Heerlen #Vrieheide #Cityboost #VSBFonds