Meld je nu aan voor de nieuwe inspiratiesessie: 'Succesvol Samenwerken'!

Het is niet altijd gemakkelijk om binnen een organisatie probleemloos en succesvol samen te werken. Woordenwisselingen, meningsverschillen of zelfs onderlinge ruzies, iets waar je liever niet mee te maken krijgt, maar soms is het onvermijdelijk. Ook bij bewonersinitiatieven, buurtactiviteiten en verenigingen.

Tijdens de inspiratiesessie: ‘Succesvol samenwerken’ krijg je handvatten en bespreken we ook onderling hoe om te gaan met knelpunten en conflicten binnen een organisatie. Deel jouw ervaring en eventuele advies met medebewoners uit eigen stad.

Wil jij leren meer leren over succesvol samenwerken binnen jouw (buurt-) initiatief of -vereniging? Sluit dan aan bij de interactieve inspiratiesessie op donderdag 29 september.

De sessie wordt begeleid door Job Zomerplaag (o.a. docent communicatie & storytelling) en gastspreker. Iedereen is welkom, ook wanneer je nog niet bekend bent met Frisse Wind of bewonersinitatieven. Dus ken jij meer mensen (binnen je organisatie) die geïnteresseerd zijn in of ervaring hebben met dit thema? Ook zij zijn van harte welkom! Samen weten we meer dan alleen!

Wanneer: donderdag 29 september, 19.00 - 21.00 uur (Inloop vanaf 18.45 uur)
Waar: Wijkpunt Peter Schunck, Heerlerbaan.

Aanmelden kan hieronder t/m zondag 25 september via het onderstaande aanmeldingsformulier.