'Kracht van het collectief. Alleen kom je ver, samen kom je verder.'

Wat gebeurt er als verschillende initiatieven hun krachten bundelen en een collectief vormen? Dit is namelijk wat de initiatiefnemers van Groene Golf Heerlen gedaan hebben. Zij vertellen 16 november hoe zij als initiatiefnemers van de Stadstuin Heerlen, de Dobbeltuin, Buurttuin Vrieheide en StadsLandBouwHeerlen de Gulle Grond samen aan de slag gingen.

Tijdens deze tweede inspiratiesessie over samenwerken vertellen de initiatiefnemers van de Groene Golf Heerlen over hun samenwerking. Hoe is het idee van hun samenwerking ontstaan, welke problemen zijn zij tegengekomen en vooral welke kansen en mogelijkheden zien zij?

De sessie wordt begeleid door Job Zomerplaag (o.a. docent communicatie & storytelling) en gastsprekers van Groene Golf Heerlen. Een sessie voor en door Heerlense initiatiefnemers! Iedereen is welkom, ook wanneer je nog niet bekend bent met Frisse Wind of bewonersinitatieven. Dus ken jij meer mensen (binnen je organisatie) die geïnteresseerd zijn in of ervaring hebben met dit thema? Ook zij zijn van harte welkom! Samen weten we meer dan alleen!

Wanneer: woensdag 16 november, 19.00 - 21.00 uur (Inloop vanaf 18.45 uur)
Waar: Gemeenschapshuis Heksenberg, Hei Grindelweg 84, 6414 BT Heerlen

Aanmelden kan hieronder t/m zondag 13 november via het onderstaande aanmeldingsformulier.

Wie wil je aanmelden?