Kennissessie Crowdfunding door Huis voor de Kunsten Limburg

Crowdfunding, wat is dat nou precies? Hoe zet je een campagne op? Waar kun je terecht met vragen? En hoe werkt matchfunding van Provincie Limburg? Crowdfunding begint bij een goed idee. Een idee waar je graag over vertelt. Want hoewel veel mensen denken dat het geld centraal staat, gaat het om veel meer dan dat. Het draait om de ‘crowd’, om draagvlak, om jouw publiek. Natuurlijk haal je geld op met je campagne, maar het vergroten van je zichtbaarheid en het vertellen van je verhaal zijn ook belangrijke resultaten.

Op donderdag 22 februari 2024 bespreken we tijdens de kennissessie 'Hoe start ik met crowdfunding?' van 19.30 – 21.30 uur in The Movement Roermond al deze vragen, evenals vragen uit het publiek, met Kristel Casander, directeur van samenwerkingspartner crowdfundingsplatform voordekunst. Aan het eind van de kennissessie weet jij welke eerste stappen je moet zetten om een effectieve crowdfundingcampagne op te zetten.

Wil jij er ook bij zijn? Toegang is gratis, maar je moet je wel vooraf aanmelden. Er is plek voor 50 personen. In het geval dat de bijeenkomst vol is, word je automatisch op de wachtlijst geplaatst. Mocht er een plekje vrijkomen, dan ontvang je een bericht. Meld je aan via de website van Huis voor de Kunsten Limburg.