Kom je ook? 18 juli - inspiratiesessie: 'Mijn project staat, en nu?'

Er is een nieuwe datum bekend voor de inspiratiesessie: 'Mijn project staat, en nu?' Voortzetting van je initiatief, maandag 18 juli. Deelnemen? Dat kan! Lees hier onder hoe.

"Mijn project staat, en nu? Hoe zorg ik ervoor dat het goed blijft lopen en bestaan?” Vaak zijn initiatieven met veel enthousiasme, motivatie en geld gestart, maar hoe houd je het project vervolgens draaiende? Dit is niet altijd even gemakkelijk en er spelen op verschillende vlakken knelpunten.

Tijdens deze sessie van de Frisse Wind Academie gaan we samen met initiatiefrijke Heerlenaren op ontdekking om oplossingen en antwoorden te vinden op de bovenstaande vraag. Want wie kan ons nog beter adviseren dan bewoners die al jaren hun buurtprojecten draaiende weten te houden?

Kristel Jeuring van LSA-bewoners en andere beroepskrachten vanuit het werkveld delen tijdens deze sessie tips en beantwoorden vragen vanuit hun kennis en ervaring die zij hebben opgedaan bij het jarenlang volgen en ondersteunen van buurtinitiatieven.

Het wordt een interactieve en vooral inspirerende sessie die er hopelijk voor gaat zorgen dat veel waardevolle initiatieven in Heerlen blijven voortbestaan! Voor het bijwonen van deze sessie hoef je geen lopend project of donatie aanvraag nodig, dus schuif vooral aan.

Wanneer: maandag 18 juli, 19.00 - 21.00 uur (Inloop vanaf 18.45 uur)
Waar: Broederhuis in de Broederzaal - Kerkraderweg 9, Molenberg

Je kunt je aanmelden voor deze sessie via het onderstaande formulier. Aanmelden kan hieronder t/m donderdag 14 juli via het aanmeldingsformulier.

Aanmelden kan t/m donderdag 14 juli. Vragen? Neem gerust contact met ons op via contact@frissewindheerlen.nl

Wie wil je aanmelden?