Inspiratiesessie: Meer bekendheid voor mijn initiatief

Wil jij met zoveel mogelijk mensen delen hoe jij jouw buurt beter maakt? En mogen zij op 19 mei een kijkje komen nemen? Geef jouw initiatief dan op als gastlocatie via www.dagvandebuurt.nl. Op de Dag van de Buurt tonen namelijk bewoners uit heel Nederland de kracht van hun buurten. Zet jij Heerlen en jouw buurt op de kaart?

Ben je naast de dag van de buurt ook nog op zoek naar andere manieren om jouw initiatief meer bekendheid te geven? Sluit dan aan bij de inspiratiesessie op 19 mei ‘Meer bekendheid voor mijn initiatief’.

Tijdens deze interactieve sessie leer je hoe je het verhaal van je initiatief op een overtuigende manier kan vertellen en manieren waarop en waar je het kan gaan delen. Zodat iedereen in Heerlen (en misschien wel heel Nederland) binnenkort jouw project of activiteit weet te vinden!

De sessie wordt begeleid door Job Zomerplaag (o.a. docent communicatie & storytelling). Iedereen is welkom, zowel initiatiefnemers die een heel bekend initiatief draaien als de mensen die pas starten of zelfs nog moeten starten.

Aanmelden kan t/m maandag 16 mei via het aanmeldingsformulier.

Wie wil je aanmelden?