Financieringscafé voor culturele project door Huis voor de Kunsten Limburg

Op vrijdag 24 november 2023 vindt van 10.30 uur tot 16.00 uur de tweede editie van het Financieringscafé plaats. Tijdens dit ‘café’ in The Movement Roermond, georganiseerd door het Huis voor de Kunsten Limburg, maak je als culturele vrijwilliger of professional kennis met een aantal bekende landelijke en provinciale fondsen die vertellen over hun regelingen. Je hoort meer over hun actuele financieringsmogelijkheden, je kunt advies inwinnen bij adviseurs van de fondsen en het Huis voor de Kunsten Limburg én er kan worden gespard met andere initiatiefnemers.

Als culturele vrijwilliger, organisatie of professional ben je druk met het ontwikkelen van je plannen. Maar soms loop je tegen zaken aan en vraag je je af: ‘Hoe krijg ik mijn project financieel rond?’ of ‘Hoe zouden anderen het aanpakken?’. Kom je naar het Financieringscafé, dan maak je kennis met fondsen die tekst en uitleg geven over hun actuele regelingen. Aan het einde van de dag weet je waar je met jouw project kunt aankloppen voor advies en financiële ondersteuning.

Te gast zijn VSBfonds, Fonds voor Cultuurparticipatie, crowdfundingsplatform Voordekunst, Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg en Provincie Limburg*. Ga met hen in gesprek, win advies in en doe inspiratie op.

Meer informatie over het financieringscafé vind je op https://hklimburg.nl/agenda/fi...