Uitnodiging opening Frisse Wind Academie

Op donderdag 30 september start de Frisse Wind Academie in Heerlen; een leer-, ontmoetings- en ontdekkingsplek voor inwoners van Heerlen die een bijdrage willen leveren aan een prettigere stad of buurt. Naast een donatieregeling en persoonlijke begeleiding door scout-coaches van Frisse Wind, is de Frisse Wind Academie het volgende onderdeel dat wij presenteren dankzij de VSB Cityboost Heerlen. Het bestuur van Stichting Samen Heerlen en het team van Frisse Wind nodigen je van harte uit om dit bijzondere moment samen te vieren!

De uitvoering van een buurtinitiatief vraagt om kennis en kunde op het gebied van organisatie en daarnaast ook doorzettingsvermogen en een flinke dosis lef. Wat veel mensen vaak niet beseffen is dat de kennis die zij op hebben gedaan tijdens het organiseren en uitvoeren van hun project, van onschatbare waarde is. Door een platform te creëren waar kennis, ervaring en inspiratie gedeeld worden, krijgen initiatieven in Heerlen een nog grotere kans tot slagen. Daarom heeft Frisse Wind het initiatief genomen voor de Frisse Wind Academie.

Tijdens de feestelijke opening op donderdag 30 september in Cultuurhuis Heerlen, geven we alvast een voorproefje en vertellen we er meer over!

Het openingsprogramma bestaat uit twee onderdelen:

1. 15.30 – 16.30: Officiële opening met interviews, gesprekken en optredens.

2. 17.00 – 18.30: Interactieve bijeenkomst over het realiseren van je droomproject.

De interactieve bijeenkomst wordt nog een keer herhaald van 20.00 – 21.30 uur.

Meld je snel aan voor je activiteit(en) naar keuze via: https://frissewindheerlen.nl/opening-academie

Net als in alle andere openbare gebouwen worden ook in Cultuurhuis Heerlen de landelijke coronamaatregelen opgevolgd. Daardoor is het aantal zitplaatsen beperkt. Houd de website van de rijksoverheid in de gaten over welke actuele regels er gelden na de persconferentie van 20 september. Kun je niet aanwezig zijn op 30 september, maar ben je nieuwsgierig naar de activiteiten van de Frisse Wind Academie? Hou dan vooral onze website en social media in de gaten. Wij hopen je te zien op 30 september of tijdens een van de volgende bijeenkomsten!