De Frisse Wind blijft waaien door Heerlen!

Vorig jaar leek het er even op dat Frisse Wind in de zomer van 2023 moest gaan afronden. Maar niks bleek minder waar, na een tijdelijke verlenging mogen wij goed nieuws delen over de toekomst van Frisse Wind!

Tussen 2020 en 2023 hebben wij met Frisse Wind dankzij de Cityboost van VSBfonds zo’n 180 Heerlense initiatieven mogen ondersteunen en 16 academiesessies georganiseerd. Een gegeven waar ons team en het bestuur van Stichting Samen Heerlen trots op is. Er lopen zoveel Heerlenaren rond met mooie en waardevolle ideeën voor hun omgeving of vereniging. Wij mogen met trots zeggen dat wij ook de komende drie jaar ons zullen gaan inzetten om mensen te helpen met het (door)ontwikkelen van hun initiatief!

Dankzij de steun van de gemeente Heerlen, VSBfonds en Nationaal Programma Heerlen-Noord zullen wij er ook in 2024, 2025 en 2026 zijn voor begeleiding en financiële steun voor initiatieven van Heerlenaren en Heerlense verenigingen. Daarnaast zullen ook de komende jaren meerdere bijeenkomsten georganiseerd worden door de Frisse Wind Academie. Waar niet alleen leren, maar ook elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen centraal staan.

Heb jij een idee voor jouw straat, wijk, stad of vereniging? Neem gerust een keertje contact op met ons via www.frissewindheerlen.nl. Misschien kunnen wij ook wat voor jou betekenen!