Kimberley Hameleers - Frisse Wind

Een van de Frisse Wind scout-coaches is Kimberley Hameleers.

Frisse Wind web LR 009

Naam

Kimberley Hameleers

Leeftijd

34

Vertel iets over jezelf!

Ik ben met veel plezier opgegroeid in een kleurrijke levendige wijk in Heerlen. En ik ben altijd (na eventjes in Sittard te hebben gewoond) in de stad blijven wonen.

Je kunt mij (sowieso) iedere ochtend mediterend en yoga-end op mijn Yogamat vinden. Daarnaast vind ik het erg fijn om vernieuwende maar vooral lekkere gerechten te verzinnen, creatief bezig te zijn en ik ontdek graag mooie/gezellige plekken in Heerlen en de rest van de wereld.

Hoe ben je betrokken bij Frisse Wind?

Ik ben sinds september 2020 scout-coach bij Frisse Wind. Als scout-coach krijg ik de kans om kennis te maken met mede-inwoners die mooie ideeën hebben voor hun buurt of stad. Samen gaan we op ontdekking hoe en wat er nog nodig is om hun ideeën tot leven te brengen. Dit verschilt per initiatief! Het kan zijn dat ik de inwoner(s) in contact breng met andere initiatiefnemers of organisaties/ verenigingen die vergelijkbare ideeën hebben (en) of ik geef bijvoorbeeld tips over hun plannen en bespreek welke stappen zij eventueel kunnen en/of “moeten” ondernemen en/of we gaan samen aan de slag met een aanvraag voor een financiële donatie of op zoek naar andere financiële middelen.

Bij welk(e) initiatief(/ven) in stad en buurt ben je betrokken?

Ik ben als scout-coach bij verschillende projecten van inwoners betrokken, zoals o.a. de Buurttuin in Vrieheide, Plantenbieb Heerlen Noord en het Social Sofa project in Welten Benzerade.

In welke buurt / stadsdelen ben je actief?

Als scout-coach ben ik tot nu toe in alle stadsdelen, behalve het centrum, met initiatiefnemers op ontdekking mogen gaan.

Persoonlijke suggesties / tips

Als je iets mist in je eigen stad/buurt, zorg dan dat jij diegene bent die dat wat nog mist gaat creëren!

En laat de ideeën die je in je hoofd of hart leven of veilig in je notitieboekje staan niet verloren gaan, ga op ontdekking en deel je ideeën vandaag nog met Frisse Wind!

Welke talenten en ervaringen wil je delen met de stad en andere initiatiefnemers?

Ik kijk graag met je mee hoe je jouw ideeën voor Heerlen kunt gaan realiseren. Van samen op zoek gaan naar interessante samenwerkingspartners tot aan het schrijven van een projectplan en/of het aanvragen van een donatie.

Mogen mensen contact met je opnemen? Zo ja, hoe?

Natuurlijk! Stuur een mail naar kimberley.hameleers@frissewindheerlen.nl of bel naar: 06 41 78 37 20

Foto's: Carole Meijers Fotografie