Femke Smeets

Even voorstellen, Femke Smeets was manager project bij Frisse Wind. Femke is sinds 1 januari een nieuw avontuur gestart en is niet meer werkzaam bij Frisse Wind.

Frisse Wind web LR 007

Naam

Femke

Leeftijd

43

Vertel iets over jezelf!

Ik ben geboren en grotendeels opgegroeid in Heerlen. Door de jaren heen heb ik in verschillende buurten gewoond en de verschillende kanten van Heerlen leren kennen. Het rauwe, maar ook het alternatieve, gedurfde en het sympathieke karakter maakt het voor mij tot een unieke plek. Ook al heb ik altijd een wat ‘dubbele’ band met de stad gehad, dit is wat het tot mijn thuisbasis maakt!

Hoe ben je betrokken bij Frisse Wind?

Sinds mei 2020 werk ik als manager projecten voor Frisse Wind. Vanuit deze functie probeer ik eraan bij te dragen dat Heerlen en de Heerlenaren met wat meer trots naar zichzelf, elkaar en de stad gaan kijken. Er is zoveel energie aanwezig!

Op welke manier ben jij actief voor je stad of buurt?

Ik probeer met aandacht, respect en positieve stimulans een steentje bij te dragen aan een rechtvaardigere wereld. In Heerlen, maar ook (ver) daarbuiten! Iedereen verdient een eerlijke kans.

Persoonlijke suggesties / tips

Praat met anderen over wat je bezighoudt en waar je mee bezig bent. Door ideeën en inspanningen te delen, bereik je meer!

Welke talenten en ervaringen wil je delen met de stad en andere initiatiefnemers?

Projectmanagement, netwerk (cultuur, zorg&welzijn, onderwijs)

Mogen mensen contact met je opnemen? Zo ja, hoe?

Ja, via contact@frissewindheerlen.nl

Foto's: Carole Meijers Fotografie