Daphne de Graaf - Frisse Wind

Een van de Frisse Wind scout-coaches is Daphne de Graaf.

Foto Daphne

Naam

Daphne de Graaf

Leeftijd

25

Vertel iets over jezelf!

Op mijn vijfde ben ik met mijn ouders en broertje in Heerlen komen wonen, dus een groot deel van mijn jeugd ben ik hier opgegroeid! Ik ben gaan studeren (en op kot gegaan) in Leuven, heb daarna een paar jaar in Mestreech gewoond, maar kon het uiteindelijk tóch niet laten om terug te keren naar Heerlen. In mijn vrije tijd zing ik met drie andere meiden in een groepje en speel ik volleybal bij VCH. Daarnaast ben ik waarschijnlijk Heerlens grootste liefhebber van katten!

Hoe ben je betrokken bij Frisse Wind?

Sinds oktober 2023 mocht ik bij Frisse Wind aan de slag als scout-coach en help ik initiatiefnemers bij het nadenken over en uitwerken van hun mooie plannen voor Heerlen.

Op welke manier ben jij actief voor je stad of buurt?

Ik ben voornamelijk actief binnen mijn volleybalvereniging. Hier geef ik onder andere training aan de jeugd en haal ik een paar keer per jaar oud papier op in Heerlen.

Bij welk(e) initiatief(/ven) in stad en buurt ben je betrokken?

Bij van alles! Omdat ik ben begonnen in oktober, ben ik tot nu toe vooral veel betrokken geweest bij Halloween-, Sinterklaas- en Kerstvieringen. Maar ook wekelijks-terugkomende activiteiten zijn initiatieven waarbij ik betrokken ben.

Persoonlijke suggesties / tips

Ga af en toe eens even lekker buiten de benen strekken. Zet wat muziek op, trek goed schoensel aan en ga de banen op!

Welke talenten en ervaringen wil je delen met de stad en andere initiatiefnemers

Begin zo op tijd mogelijk met het nadenken over en uitwerken van je ideeën, zodat je zo weinig mogelijk zorgen hebt en goed kunt inspringen op onverwachte situaties.

Mogen mensen contact met je opnemen? Zo ja, hoe?

Natuurlijk mag dat! Mijn emailadres is daphne.de.graaf@frissewindheerlen.nl en mijn telefoonnummer is 06 41783725.