Carole Meijers - Frisse Wind / Carole Meijers Fotografie

Carole is betrokken als fotograaf bij Frisse Wind. Carole legt zoveel mogelijk mooie initiatieven voor ons vast met haar camera en helpt het team van Frisse Wind initiatiefnemers in het zonnetje te zetten.

Frisse Wind Carole Meijers web LR

Naam
Carole Meijers

Leeftijd
32

Vertel iets over jezelf

Ik ben geboren in Hoensbroek. Mijn hobby’s zijn wandelen, klimmen en fietsen. Daarnaast breng ik graag tijd door met vrienden en familie. Ik ben sinds 2014 freelance fotograaf en richt me op de zakelijke klant. Ik ben werkzaam in de reclame-, bedrijfs-, portret-, product- en reportagefotografie.

Hoe ben je betrokken bij Frisse Wind
Voor Frisse Wind mag ik alle initiatieven en initiatiefnemers fotograferen en de medewerkers van Frisse Wind. Daarnaast fotografeer ik ook de bijeenkomsten voor de Frisse Wind Academie. Deze foto’s worden gebruikt op de social media en de website van Frisse Wind.

Op welke manier ben jij actief voor je stad of buurt?
In mijn vrije tijd ben ik bezig met een fotoserie genaamd ‘Heerlen Laat Los’. Hiervoor fotografeer en interview ik Heerlenaren of mensen die op de een of andere manier betrokken zijn bij de stad op een voor hun betekenisvolle plek in Heerlen. Met ‘Heerlen laat los’ tonen zij, op geheel eigen wijze, hun band met Heerlen. ‘Heerlen Laat Los’ geeft een beeld van de sfeer, de ontwikkelingen, de beleving en de identiteit van Heerlen op dit moment.

Dit project brengt mensen die zich inzetten voor de stad en bewoners met elkaar in verbinding en op die manier kunnen zij elkaar versterken en/of helpen. En het is reclame voor ondernemers in de stad.

De foto’s hebben een tijdsdocument gevormd van wat Heerlen was, is en wordt. Dit project geeft mede-inwoners van Heerlen en mensen van buitenaf ook een beeld van wat er in de stad leeft en wat mensen van Heerlen vinden op dit moment. ‘Heerlen Laat Los’ kijkt naar het verleden, heden en toekomst maar toont ook tal van meningen, emoties en gevoelens die mensen hebben als ze aan Heerlen denken. Alle foto’s en verhalen zijn te lezen op de facebook- en instagrampagina van ‘Heerlen laat los’.

Mogen mensen contact met je opnemen? Zo ja, hoe?
Mensen mogen contact met mij opnemen.
info@carolemeijersfotografie.nl

Foto's: Carole Meijers Fotografie