Spil in de Wijk 2024

27 juni om 08:30 Steyl

In 2024 strijkt Spil in de Wijk neer in het schitterende dorpje Steyl voor dé netwerkconferentie voor professionals en vrijwilligers werkzaam in het sociaal domein: Spil in de Wijk.

Wanneer: Donderdag 27 juni 2024 | 08.30 uur – 17.00 uur
Waar
: Steyl | Ruimte voor 450 Spillen uit de hele provincie
Wat:
50+ inspiratiesessies | 9 Spil-X-Talks | lunch + netwerkborrel
Thema: "De kracht van de vrijwilliger"

Het schilderachtige kloosterdorp Steyl, even ten zuiden van Venlo, is misschien wel een van de best bewaarde geheimen van Limburg. Rust, bijzonder erfgoed, indrukwekkend groen en een bekoorlijke ligging aan de Maas maken Steyl tot een uniek kloosterdorp dat zijn weerga in Nederland niet kent. We zijn dan ook zeer verheugd dat onze Mogelijkmakers Gemeente Venlo, Antares, Woonwenz, Wonen Limburg én Incluzio Sociale Basis Venlo de handen ineenslaan en gezamenlijk de rol van gastgever vervullen in juni 2024. Met talloze bijzondere locaties waaronder diverse kloosters, musea en markante tuinen in een gemeenschap waar zo’n 400 vrijwilligers actief zijn, kijken we nu al uit naar een inspirerende dag.

Deelname aan de netwerkconferentie is, dankzij onze 40 Mogelijkmakers, gratis. Let op: er is slechts ruimte voor 450 Spillen. Wacht dus niet te lang met jouw registratie: aanmelden is vanaf nu mogelijk!

Aanmelden kan nu via: https://www.spilindewijk.nl/ag...
Bron: Spil in de Wijk