Terug naar overzicht
Realiseren

Terugblik Inspiratiesessie: 'Mijn project staat, en nu?' Voortzetting van je initiatief

Inspiratiesessie

Op een zeer warme maandag 18 juli woonden verschillende Heerlense initiatiefnemers de inspiratiesessie: 'Mijn project staat, en nu?' Voortzetting van je initiatief, bij in het Broederhuis op Molenberg.

"Mijn project staat, en nu? Hoe zorg ik ervoor dat het goed blijft lopen en bestaan?” is een van de vragen die tijdens de avond besproken werden onder begeleiding van moderator Job Zomerplaag en gastspreker Kristel Jeuring van LSA-Bewoners.

β€œHet is bijzonder om te zien hoe gretig jullie zijn om van elkaar te leren. En mensen blijven terugkomen. Dit is waardevol, zo heb je een groep mensen waar je op terug kunt vallen ook al is het buiten je eigen initiatief. Stel je denkt: ik zit er even doorheen, dan heb je hier een groep mensen die je op kunt bellen, een berichtje kunt sturen of waar je bij op de koffie kunt. Dit zou ik heel goed vasthouden, het is namelijk niet vanzelfsprekend!” Zo vatte Kristal Jeuring van LSA de academiesessie van 18 juli samen. Een sessie om elkaar te inspireren en samen na te denken over hoe je jouw initiatief kunt laten voortbestaan.

Een kort verslag van de academiesessie kun je terug vinden door HIER te klikken.
Scout-coach Kimberley heeft van de avond ook een leuk videoverslag gemaakt, deze kun je bekijken op onze Facebook- en Instagrampagina. https://www.facebook.com/Friss... of https://www.instagram.com/frissewindheerlen/?hl=en

In september organiseren wij een nieuwe inspiratiesessie. Heb jij nog een onderwerp wat je graag zou willen bespreken met andere initiatiefnemers? Laat het ons weten en wie weet staat jouw onderwerp binnenkort wel centraal tijdens een van de Frisse Wind Academie sessie.
Houd de link www.frissewindheerlen.nl/academie in de gaten voor het programma voor dit najaar. En neem vooral eens een kijkje op de website van LSA Bewoners: www.lsabewoners.nl!