Terug naar overzicht
Ideeën en inspiratie

Terugblik inspiratiesessie: Meer bekendheid voor mijn initiatief

Inspiratiesessie

Op donderdag 19 mei stond er weer een nieuwe inspiratiesessie op de agenda, deze keer een interactieve. Tijdens een zomerse avond in de Butting-In in Hoensbroek gingen de deelnemers deze keer aan de slag met het thema: 'Meer bekendheid voor mijn initiatief'.

Frisse Wind bijeenkomst 19 05 2022 web LR 32 Frisse Wind bijeenkomst 19 05 2022 web LR 36 Frisse Wind bijeenkomst 19 05 2022 web LR 20 Frisse Wind bijeenkomst 19 05 2022 web LR 17 Frisse Wind bijeenkomst 19 05 2022 web LR 55 Frisse Wind bijeenkomst 19 05 2022 web LR 44

Fantastisch om te zien hoeveel creativiteit en kracht Heerlen rijk is! Donderdag 19 mei vond er weer een bijeenkomst van de Frisse Wind Academie plaats; een inspiratiesessie speciaal in het kader van de landelijke Dag van de buurt, een campagne van LSAbewoners.

Tijdens deze interactieve sessie verkenden we samen hoe je het verhaal van je buurtinitiatief op een overtuigende manier kan vertellen en manieren waarop en waar je het kan gaan delen. Kennis en ervaring uitwisselen en elkaar inspireren stond centraal in deze sessie, die begeleid werd door Job Zomerplaag (o.a. docent communicatie & storytelling). Betrokken inwoners uit verschillende wijken in Heerlen verwonderden en inspireerden elkaar met hun bijzondere initiatieven en vindingrijkheid. Zoals een deelnemer verwoordde: “Eigenlijk hoef je alleen maar een thema te kiezen, een plek te regelen en mensen bij elkaar te brengen”. En zo is het; daar wordt de kracht gevoed en de energie vermenigvuldigd. Dat is precies wat we proberen te ondersteunen met Frisse Wind.

Wil je ook een keer mee doen?

Op maandagavond 18 juli staat de volgende bijeenkomst gepland, met als thema: ‘Mijn project staat, en nu?' Voortzetting van je initiatief’. Speciaal voor deze gelegenheid komt Kristel Jeuring van LSAbewoners naar Heerlen om met ons in gesprek te gaan. Deelname is gratis!

Je kunt je aanmelden voor deze sessie via het onderstaande formulier. Aanmelden kan t/m donderdag 14 juli.

Aanmelden kan t/m donderdag 14 juli. Vragen? Neem gerust contact met ons op via contact@frissewindheerlen.nl

Wie wil je aanmelden?