Terug naar overzicht
Financieren

Terugblik inspiratiesessie Crowdfunding

inspiratiesessie

Maandag 8 november organiseerde Frisse Wind in kader van de Frisse Wind Academie samen met Voor je Buurt een (uiteindelijke online) inspiratiesessie over crowdfunding.

Voor je Buurt en Frisse Wind kijken terug op een geslaagde avond en hopen dat de deelnemers genoeg inspiratie op hebben gedaan om binnenkort een campagne op te starten voor hun mooie initiatieven!

Nieuwsgierig naar wat er die avond allemaal besproken is? Hier onder vind je de slides van de workshop en het stappenplan van Voor je Buurt. Wil je nu graag meer informatie over het aanmelden van jouw initiatief? Ga dan naar voorjebuurt.nl .

Hoe meld ik mijn initiatief aan?

Het is de missie van Voor je Buurt om iedereen met een goed idee voor in zijn/haar wijk in staat te stellen om dit idee te realiseren door daar mensen en geld voor te mobiliseren. We kunnen je helpen bij het versterken van het verhaal achter je idee, het creƫren van meer betrokkenheid bij je idee en het inzamelen van geld (door middel van crowdfunding). Je meldt je initiatief hier aan.

Als je een crowdfunding campagne via Voor je Buurt voert, maak je kans op bijdragen van onze matchfunding partners. Wie dat zijn, en hoe het werkt, lees je hier. Ik kan je tijdens een vrijblijvende intake hier nog meer over vertellen!

Een succesvolle campagne bereid je voor in vier stappen

Bekijk onze Voor je Buur Academie voor meer tips!

Mocht je tussendoor vragen hebben of wil je graag sparren over jouw initiatief? Stuur dan een mailtje naar info@voorjebuurt.nl. Dan nemen we contact met jou op!