Terug naar overzicht
Financieren

Terugblik inspiratiesessie financiering van je initiatief

Inspiratiesessie

Je hebt goede ideeën voor Heerlen. Maar hoe pak je de fondsenwerving aan? En welke fondsen zijn er eigenlijk allemaal? Dit soort vragen en meer werden beantwoord op maandag 7 februari tijdens de inspiratiesessie financiering van je initiatief.

Samen met Job Zomerplaag en Chantal Lambie van Huis voor de Kunsten Limburg verkenden we handige routes en tips & tricks om succesvol fondsen te werven voor jouw project. En gaven wij toelichting over interessante fondsen/ subsidieregelingen met ons fondsenoverzicht. Klik HIER voor het fondsenoverzicht van Frisse Wind.

Maar niet alleen de professionals kwamen aan het woord. Initiatiefnemers Arend en Amber van San'Egidio (voorheen Caritas045) spraken over hun eigen ervaringen met fondsenwerving en beantwoorden vragen van andere initiatiefnemers.

Kortom: een avond waarbij kennis, netwerk en uitwisseling centraal stond. We hebben de avond, met alle links, vragen met antwoorden, tips en tricks samengevat in een handig overzicht! Klik HIER voor het overzicht. Maar er is meer! Niet alleen in woorden is deze inspiratiesessie samengevat. Tekenaar Gady Mirtenbaum heeft de avond vastgelegd in 9 inspirerend tekeningen! Alle 9 tekeningen vind je hieronder.

Mocht je vragen hebben over deze inspiratiesessie voor ons of Chantal? Neem vooral contact op met ons via contact@frissewindheerlen.nl of chantallambie@hklimburg.nl .

Op donderdag 31 maart staat de volgende inspiratiesessie op de agenda, deze keer gaan we aan de slag met het thema verduurzaming! Hoe zorg je ervoor dat jouw/jullie project vaker dan een keer georganiseerd kan worden? Met deze vraag en meer gaan we aan de slag tijdens deze nieuwe inspiratiesessie. Inschrijven kan vanaf donderdag 17 februari via www.frissewindheerlen.nl/academie.

FW 01 FW 02 FW 03 FW 04 FW 05 FW 06 FW 07 FW 08 FW 09