Terug naar overzicht
Ideeën en inspiratie

Terugblik: Inspiratiesessie: Een blik achteruit, twee blikken vooruit!

Inspiratiesessie | dinsdag 20 juni om 19:00 uur Cultuurhuis Heerlen

In juni sloot Frisse Wind een periode van bijna 3 jaar af waarbij dankzij de Cityboost van VSBfonds meer dan 130 initiatieven financieel gesteund konden worden. Maar ook nieuwe kennis, ervaringen en verbindingen mogelijk maakte!

Op dinsdag 20 juni blikten wij terug op 3 jaar Frisse Wind. Maar keken we ook vooruit! Hoe ziet de toekomst voor Frisse Wind eruit? En wat kunnen wij in de komende tijd voor jou en jouw initiatief betekenen. Antwoord hierop is dat Frisse Wind door gaat! En er ook de komende maanden gebruik gemaakt mag worden van de donatieregeling én er weer academiesessies volgen.

Maar deze inspiratiesessie stond ook in het teken van impact. Welk impact heeft jouw/jullie initiatief op jouw/jullie omgeving? En wat vind jij zelf belangrijk? Voor het beantwoorden van deze vragen werd de methode Positieve Gezondheid behandeld en in groepjes besproken.

De sessie werd zoals altijd begeleid door Job Zomerplaag (o.a. docent communicatie & storytelling, PhD onderzoeker Universiteit Maastricht).

Nieuwsgierig naar het verslag? Lees het hier!