Terug naar overzicht
Samenwerken

Terugblik inspiratiesessie: 'De kracht van het collectief! Alleen kom je ver, samen kom je verder.'

Inspiratiesessie Gemeenschapshuis Heksenberg

Wat gebeurt er als verschillende initiatieven hun krachten bundelen en samenwerken? Dit is wat we op 16 november bespraken tijdens de inspiratiesessie: 'De kracht van het collectief! Alleen kom je ver, samen kom je verder'.

Tijdens deze tweede inspiratiesessie over samenwerken spraken gastsprekers Leo de Groot en Domi Hendriks (o.a. de Groene Golf Heerlen) en Jos Reinders (o.a. Gebrookerbos) over hun ervaringen. Er werd gesproken over het leren van elkaar, de kansen die het biedt, maar ook over de problemen waar je tegenaan kunt lopen.

Jos sprak met moderator Job Zomerplaag over hoe een samenwerking je initiatief verder kan brengen. Nieuwsgierig over wat Jos hierover vertelde? Jos zou Jos niet zijn als hij zijn kennis en ervaring niet met iedereen zou willen delen.

Naast het document van Jos, is er ook een kort verslag gemaakt van de bijeenkomst. Deze is terug te lezen in de onderstaande documenten. Klik er gerust eens op!


Interesse in het bijwonen van een Frisse Wind Academiesessie? Op donderdag 12 januari vindt de eerst inspiratiesessie van 2023 plaats! Kom en neem gerust iemand mee. Meer informatie over de avond en hoe je je aanmeldt vind je door hier te klikken.