Terug naar overzicht
Ideeën en inspiratie

Terugblik: Frisse voornemens / elkaar ontmoeten en inspireren voor het nieuwe jaar!

Inspiratiesessie Online

Nieuwjaarswensen, verhelderende gesprekken, nieuwe verbindingen, goede ideeën en lekker hapjes! Op donderdag 13 januari vond de eerste Frisse Wind Academie sessie plaats.

Tijdens een digitale ontmoeting met 23 enthousiaste Heerlense initiatiefnemers deelden zij onder begeleiding van Job Zomerplaag hun wensen voor het nieuwe jaar en gaven zij antwoord op de vraag 'Hoe vol is jouw glas voor 2022?'. We hebben samen teruggeblikt naar 2021, wat mensen meenemen naar het nieuwe jaar en wat er nodig is om goede voornemens in de praktijk te brengen. De avond werd afgesloten met een passende en humorvolle samenvatting van dichter en schrijver Merlijn Huntjens.

Nieuwsgierig naar het gedicht van Merlijn wat de initiatiefnemers zo heeft laten lachen? Lees het hier: Magisch glas en alles - Merlijn Huntjens of luister naar Merlijn!

7 februari
Ben jij ook aanwezig tijdens onze volgende academie sessie? Op maandag 7 februari organiseren wij i.s.m. met Huis voor de Kunsten Limburg de inspiratiesessie: financiering van je initiatief. Aanmelden kan via onze website tot 2 februari!

Schermafbeelding 2022 01 13 om 21 02 01 Schermafbeelding 2022 01 13 om 20 53 57