Terug naar overzicht
Samenwerken

Terugblik Inspiratiesessie: 'Succesvol Samenwerken'

Inspiratiesessie Wijkpunt Peter Schunck, Heerlerbaan

Op donderdag 29 september werd er een weer nieuwe inspiratiesessie georganiseerd! Met deze keer als thema: Succesvol samenwerken.

Tijdens de sessie vroeg onze moderator Job Zomerplaag aan de deelnemers wat succesvol samenwerken voor hun betekend en hoe bereik je dit? Dit leiden tot een reeks van uiteenlopende en vooral inspirerende antwoorden. Deze antwoorden vind je hieronder terug in de eerste afbeelding.

Na een actieve start ging Job het gesprek aan met Roeland Cleuren, kansmakelaar bij Wonen Limburg. Hij deelde verschillende soorten praktijk voorbeelden van succesvolle en minder succesvolle samenwerkingen. Onze vrolijke Job zou Job niet zijn als hij hier geen creatieve draai aan wist te geven. Met afbeeldingen wist hij de verhalen uit te beelden, zodat de verhalen en verbindingen duidelijker werden. Natuurlijk was er ook ruimte voor de verhalen van (niet) succesvol samenwerken (en de gevolgen hiervan) van de deelnemers.

Klik HIER voor een kort verslag over de avond.

Wij willen Roeland en Job bedanken voor hun bijdrage aan de avond. Door omstandigheden kon onze spreker niet aanwezig zijn. Roeland en Job hebben samen het programma omgegooit en in 24 uur een programma voor de avond weten neer te zetten. Chapeau!


NIEUW: Op woensdag 16 november organiseren wij een nieuwe inspiratiesessie. Een vervolg op 'Succesvol samenwerken' is de sessie 'De kracht van het collectief. Alleen kom je ver, samen kom je verder.' De Heerlense initiatiefnemers van de Groene Golf (Stadstuin Heerlen, de Dobbeltuin, Buurttuin Vrieheide en StadsLandBouwHeerlen de Gulle Grond ) vertellen over hoe hun idee voor een collectief is ontstaan, welke problemen zijn zij tegengekomen en vooral welke kansen en mogelijkheden zien zij in het vormen van een collectief. Klik hier voor meer informatie en inschrijving. Zien wij je daar?

Afbeelding succesvol samenwerken IMG 0366 IMG 0370 IMG 0369 IMG 0380