Inspiratiesessie over financiering van je initiatief

19 oktober om 16:00 Online via Microsoft Teams

Sluit jij 25 november ook aan bij de inspiratiesessie Financiering van je initiatief?

Heb jij goede ideeën voor Heerlen? Wil je graag weten hoe je het beste fondsenwerving aanpakt en welke actuele financieringsopties er bestaan? Sluit dan aan bij de inspiratiesessie Financiering van je initiatief van de Frisse Wind Academie.

Samen met Chantal Lambie van Huis voor de Kunsten Limburg verkennen we handige routes en tips & tricks om succesvol fondsen te werven voor jouw project. En geven wij toelichting over interessante fondsen/ subsidieregelingen. Naast het delen van kennis gaan we ook met elkaar actief in gesprek om ervaringen en vragen met elkaar uit te wisselen over dit onderwerp. Kortom: een avond waarbij kennis, netwerk en uitwisseling centraal staat.

Vanaf 30 september is de Frisse Wind Academie van start gegaan, een plek waar Heerlenaren met hart voor stad en buurt elkaar geregeld kunnen ontmoeten en inspireren.

In een afwisselend programma komen verschillende thema’s aan bod; van financiering en fondsenwerving tot en met vrijwillgers werven en het verduurzamen van je initiatief. En nog veel meer! Altijd interactief en met bijdragen van Heerlenaren.

Aanmelden is al mogelijk en kan tot en met uiterlijk maandag 22 november via: https://frissewindheerlen.nl/a...